Nevrátila bych se, ani kdyby mi dali zbraň k hlavě, představitelka Batwoman popsala děsivé podmínky na natáčení

 


Nepříjemná situace. 

Pokud sleduje seriál Batwoman, tak víte, že ho po jedné řadě opustila herečka Ruby Rose. Vypadalo to, že k tomu došlo po vzájemné dohodě a situace byla více méně "sluníčková", ale pravda je někde jinde. Nebo minimálně to tak vypadá podle vyjádření Ruby, která se nechala slyšet, že pracovní prostředí nebylo zrovna ideální. 

Popsala například to, že utrpěla několik zranění a byla nucena se po pár dnech vrátit na natáčení pod pohrůžkou toho, že kvůli ní budou vyhozeni členové štábu a herci a studio přijde o miliony dolarů. A pokud se bavíme o zraněních, tak podle toho, co herečka sdělila, nešlo jen o drobnosti. Ona měla údajně málem oslepnout, člen štábu měl mít popáleniny třetího stupně a kůže mu měla odpadávat z tváře a jeden z produkčních asistentů skončil na vozíku. 

Není tak divu, že se herečka nechala slyšet: 

"Přestaňte se mě ptát, jestli se vrátím do tohoto hrozného seriálu, nevrátím se za žádné peníze, i kdyby mi přiložili zbraň k hlavě."

Není překvapením, že na její slova zareagovala společnost Warner Bros., z jejíž stále seriál pochází:

"Bez ohledu na revizionistickou verzi minulosti, kterou Ruby Rose nyní sdílí online a která míří na producenty, obsazení a štáb, stanice a studio, pravda je taková, že se Warner Bros. Television rozhodlo nevyužít možnosti oslovit Ruby kvůli druhé řadě Batwoman kvůli mnoha stížnostem na chování na pracovišti, které byly intenzivně prošetřeny a řešeny soukromě z respektu ke všem zúčastněným."

Jinak řečeno bylo naznačeno, že herečka byla vyhozena, protože právě na ni mířily stížnosti. Situace se tedy očekávatelně zamotává a dá se tušit, že to bude ještě komplikovanější a komplikovanější...

Zdroj: DiscussingFilm, CBM, Warner Bros. Television/The CW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat