Hulk údajně dostane vlastní film a rovnou na motivy jedné z jeho nejoblíbenějších komiksových zápletek


Dostane Hulk další šanci.

Hulk už se dočkal několika sólových filmů, ale asi žádný zatím nenaplnil očekávání, která fandové měli. A soudě podle vyjádření tvůrců to vypadalo, že se dalšího Hulkova filmu jen tak nedočkáme, ovšem zdá se, že to už dál neplatí, protože se objevily informace, že Marvel připravuje hranou verzi legendární komiksové zápletky World War Hulk.

World War Hulk navazuje na komiks Planet Hulk (jehož prvky byly použity ve filmu Thor: Ragnarok). Poté, co skupina mocných superhrdinů Illuminati (spekuluje se, že se objeví ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness) došla k názoru, že je Hulk příliš nebezpečný pro Zemi, poslala ho do vesmíru. Ocitl se tak na planetě Sakaar. Právě na to navazuje World War Hulk, kdy je zabita Hulkova těhotná žena a on z toho viní právě Illuminati. Rozhodne se tak vrátit zpět na Zemi a pomstít se. 

To vede k tomu, že se utká s vůdcem Inhumans Black Boltem, Iron Manem, několika verzemi Avengers, Doctorem Strangem nebo třeba X-Meny. A samozřejmě nemůžeme očekávat, že film nabídne přesně tohle, ale zápletka o mstícím se Hulkovi se dá zpracovat různými způsoby a má velký potenciál. 

Snad se zprávy o tom, že se chystá film World War Hulk potvrdí, protože by to určitě byla parádní podívaná. 

Zdroj: GWW, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat