Tvůrce X-Menů se nemůže dočkat, až Marvel natočí vlastní film


 Simon Kinberg se těší a to hodně. 

Původně na filmy X-Men dohlížela společnost Fox, ale ta se stala součástí firmy Disney (která vlastní i Marvel) a tak se čeká na to, kdy a jak Marvel X-Meny "vzkřísí". Zatím nevíme nic konkrétního, ale spekuluje se o tom, že se minimálně vůdce X-Menů Profesor X objeví ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 5. 5. 2022)

Producentem, scenáristou a v jednom případě i režisérem filmů X-Men byl dlouhé roky Simon Kinberg a právě ten promluvil o tom, jestli se na nové X-Meny těší:

"Jedna má část je opravdu zvědavá na to, co s tím udělají, udělají to jinak, ať už toho budu součástí, nebo ne. Nechci znít bombasticky, ale je to tak trochu jako Shakespeare, kdy milion lidí hrálo Hamleta. Bylo tu mnoho fascinujících verzí Hamleta. Pokud jde o mě, začínal jsem s původním obsazením X-Menů a poté pokračoval k První třídě a pak je ve filmu dal dohromady a rozdělil je a znovu dal dohromady a s Loganem jsme udělali něco úplně jiného, než co jsme udělali se sériemi Wolverine a X-Men. Takže je tu mnoho způsobů, jak k tomu přistupovat, pokud jde o nádech a obsazení. Jsem nadšený z toho, co udělají. Nemám žádná očekávání. Vím, že to bude skvělé, protože vše, co udělají je skvělé a chytré a velmi promyšlený. Jako fanoušek komiksů a fanoušek marvelovských filmů se doslova nemůžu dočkat. Takže ano, určitě bych byl ochoten do toho být zapojen. Pokud ne, budu první ve frontě (před kinem) a velmi nadšen z toho, co udělají."

Zvědavých je nás hodně, tak se snad brzy dozvíme, jak to s mutanty v Marvelovském filmovém universu bude, přece jen, oficiálně se nám rozběhl Multivesmír a ten vysloveně volá po tom, aby se X-Meni objevili.

Zdroj: CBR, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat