Teen Wolf: Tyler Posey se poprvé vyjádřil k chystanému filmu Vlčí mládě


 Nabídne ho Paramount+.

Seriál Vlčí mládě/Teen Wolf je kultovním seriálem stanice MTV, který se dočkal šesti řad a dohromady sto dílů. 

Ale jak už to tak v podobných případech bývá často se mluví o pokračování a v případě Teen Wolfa se ho dočkáme. Vznikne celovečerní film pro streamovací službu Paramount+ a dobrou zprávou je, že na něm bude pracovat tvůrce seriálové verze Jeff Davis a nyní se k seriálu poprvé vyjádřil Tyler Posey, který v seriálu ztvárnil hlavní roli Scotta McCalla:

"Působilo to, jako bychom byli na střední škole nějakých 10 let. Jsem nadšen, až uvidím, kam je čas přivedl a kam se vydali po střední škole. Ta byla v seriálu postavou sama o sobě, takže se těším na to, jak se to vyvine bez toho, aniž by byl zapojen aspekt školy. Bude to zajímavé... Myslím si, že dokud tu budeme mít skvělý element výtečných vztahů, ať už přátelských nebo romantických, všechno do sebe zapadne."

Pokud jde o příběh, tak ten klasicky operuje s tím, že se v Beacon Hills objeví nové zlo a Scott, který už není studentem, ale je stále alfou, musí spojit síly se starými přáteli i novými spojenci, aby měli šanci porazit mocného nepřítele.

Datum premiéry zatím uveřejněno nebylo.

Zdroj: EW, MTV (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat