Naprosto vymyšlené a jednala s námi jako s hadrem, kolegové odmítají obvinění Batwoman


Začíná se to zamotávat. 

Nedávno jsme psali o tom, že se Ruby Rose rozhodla na sociálních sítích vysvětlit, jak to vlastně bylo v případě jejího překvapivého odchodu ze seriálu Batwoman a to už po jedné řadě. Herečka tvrdila, že pracovní prostředí bylo děsivé, docházelo ke zraněním, citovému vydírání a podobným záležitostem, ale jak se dalo čekat, ne všichni s jejím názorem na celou situaci souhlasí. 

SOUVISEJÍCÍ: NEVRÁTILA BYCH SE, ANI POKUD BY MI DRŽELI ZBRAŇ U HLAVY, PROHLÁSILA PŘEDSTAVITELKA BATWOMAN

Naopak, někteří tvrdí, že na place sice byla děsivá atmosféra, ale mohla za ni Ruby. Produkční asistent Alexander J. Baxter poznamenal:

"Odešla vztekle z placu, křičela na lidi a kdykoliv jednala s někým z nás, produkčních asistentů, bylo s námi zacházelo jako s odpadem, který jsme sbírali. Jeden den studio strávilo celé ráno tím, že pro ni připravovalo pokoj (šest ohřívačů, protože byla zvyklá na australské teplé počasí a její stůl plný občerstvení), objevila se, chichotala se a pak odešla s tím, že je v pohodě. Vnímali jsme to jako další: 'Ruby si klade požadavky jen proto, aby si kladla požadavky" a neřešili jsme to. Následně jsem jí podržel dveře poté, co jsem pracoval více než 15 hodin v mrazivém počasí a ona prošla dveřmi, které jsem zrovna otevřel a hodila svým jídlem. Poté se na něj podívala, pak se podívala na mě a řekla, 'No? a poté vztekle odešla a nechala mě, abych uklidil její nepořádek."

Ozval se také herec Dougraye Scotta (Jacob Kane), kterého Rose obvinila z toho, že zranil kaskadérku a křičel na nejmenovanou ženu jako "malá č*bka" a chodil si na natáčení, jak se mu zlíbilo:

"Naprosto a úplně odmítám pomlouvačná a poškozující tvrzení, které proti mně vznesla, jsou vymyšlená a nikdy k tomu nedošlo."

A zrovna podpory se herečka nedočkala ani od dalšího kolegy Camruse Jonsona (Batwing):

"...byla vyhozena. A je VELMI těžké být vyhozen, když jste hlavní hvězda. Představte si, co musíte udělat, aby k tomu došlo. S ohledem na to, že tvrdila, že minulý rok 'odešla', jsem si jistý, že jsou mnozí z vás zmatení nebo smutní, navíc, když začalo kolovat tolik lží. Vězte, že na seriálu pracuje spousta dobrých duší a nic z toho, co se stalo, to nezmění."

Nezdá se tak, že by kolegové hodlali Ruby podpořit a je tedy otázkou, co se na natáčení opravdu dělo...

Zdroj: CBM, TVline, Twitter

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat