Tom Holland naznačil, že možná končí s rolí Spider-Mana


 Tři sólovky a dost?

Aktuálním Spider-Manem je Tom Holland, který se objevil nejen v několika marvelovkách jako "hostující" postava, ale natočil také tři sólovky, kdy ta nazvaná Spider-Man: Bez domova dorazí do kin 16. 12. 2021. 

Ovšem, pokud jde o Toma, tak to nevypadá, že byl byl přesvědčen o svém návratu:

"Tyhle filmy točíme už pět let. Máme tak skvělé vztahy, my tři (Tom, Zendaya jako MJ a Jacob Batalon jako Ned, pozn. redakce). Byli jsme spolu na každém kroku. Udělali jsme každý jeden film, každé jedno tiskové turné. Takže v případě téhle scény [jsme nevěděli] jestli to bude naposledy [kdy pracujeme spolu]. Bylo to srdcervoucí, ale také velmi vzrušující, protože všichni otevíráme novou kapitulu našich kariér. Takže sdílet tento moment s nimi bylo nejlepším dnem, který jsem na place měl. Myslím si, že jsem nikdy víc nebrečel."

Tom nezmínil, o kterou scénu jde, ale očividně to vypadá, že by mohla znamenat ukončení příběhů Spider-Mana (nebo možná někoho z dvojice jeho nejlepší přátel) tak, jak ho známe. O co konkrétně jde, to se (pokud to herec omylem nevykecá, což by mu bylo podobné) dozvíme asi až v prosinci a to, jestli bude Holland s rolí pokračovat možná ještě později (pokud daná scéna nebude nějakým způsobem definitivní). Ale i kdyby ano, společně s Tobeyem Maguire drží "rekordy" a natočil tři sólovky Spider-Mana, takže má být na co pyšný.

Zdroj: EW, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat