DC FanDome: Trailery na Batmana, Flashe, druhého Aquamana a Shamaza i Black Adama


 Trailerová nálož z očekávané komiksové akce.

Před pár hodinami proběhla očekávaná online akce DC FanDome, během které společnost DC fandům nabídla hromadu různých materiálů ze svých chystaných projektů. A tentokrát přišla s velkým kalibrem. Kromě jiného jsou to trailery na novou sólovku Batmana (premiéra 3. 3. 2022), dlouho odkládaný film Flash (premiéra 3. 11. 2022), pokračování Aquamana (premiéra 15. 12. 2022), Shazama (premiéra 1. 6. 2023) nebo první pořádná ochutnávka z filmu Black Adam (28. 7. 2022) s Dwaynem Johnsonem

Upoutávka na Batmana je rozhodně zajímavá. Působí tak trochu jako kombinace Nolanovy temné intenzivní atmosféry a Snyderovy epické akce a to rozhodně není špatná věc. Batman (Robert Pattinson) dává tentokrát najevo docela velké množství emocí (obvykle vztek a nenávist) a ano, "emo" vzhled Bruce Waynea působí zvláštně, Robertův hlas může být pro někoho málo "chraplavý", ale i tak mu role Temného rytíře sedí a jeho brada "čouhající" zpod masky vypadá dostatečně "batmanovsky".


Pokud jde o teaser na Flashe, tak hned na začátku Ezra Miller (Barry Allen/Flash) varuje před tím, že tvůrci neměli k dispozici dostatek materiálu na pořádnou ochutnávku, ale nakonec to tak špatné není a z upoutávky zjistíme to, že uvidíme několik Flashů, dočkáme se náznaku přítomnosti Batmana (Michael Keaton) a užijeme si stylový zářivý kostým hlavního hrdiny.


Pokud jde o film Aquaman and the Lost Kingdom, tak nebyl nabídnut klasický trailer, ale pohled do zákulisí, ve kterém tvůrci a herci slibují větší a lepší dobrodružství, které tu ještě nebylo a kromě jiného si můžete prohlédnout nový kostým Aquamana (Jason Momoa) nebo Black Manty (Yahya Abdul-Mateen II). 

I upoutávka na Shazam! Fury of the Gods je ochutnávkou z natáčení a i ona je příslibem bombastičtější podívané, než v případě prvního dílu. Bude se cestovat na různá místa, objeví se množství mytologických monster, ale asi nejzajímavější je pohled na nové záporačky v podání výtečných hereček Helen Mirren a Lucy Liu.


Nakonec tu máme první pořádný pohled na Black Adama v podání Dwaynea Johnsona. V komiksu jde o úhlavního nepřítele Shazama (Zachary Levi), ve filmové verzi se jedná spíše o antihrdinu, i když ani tak se nebude bát ušpinit si ruce, což je patrné z upoutávky, která toho neodhalí příliš z příběhu, ale ukáže, že Black Adam si nenechá nic líbit (speciálně, když po něm někdo střílí).


Který trailer vás zaujal nejvíc?

Zdroj: DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat