DC FanDome: První pohled na Batgirl, superhrdinu Black Beetlea a nového Lucifera. Plus trailer na drsnou sérii Peacemaker a potvrzení třetí Wonder Woman

Komiksové střípky.

Přehled nejzajímavějších filmových trailerů z akce DC FanDome už jsme vám nabídli, teď tu jsou další zajímavé informace a materiály.

SOUVISEJÍCÍ: TRAILERY NA BATMANA, FLASHE, DRUHÉHO AQUAMANA I SHAZAMA I BLACK ADAMA

Například bylo potvrzeno to, že se dočkáme třetího dílu Wonder Woman a to i přesto, že dvojka nazvaná Wonder Woman 1984 (2020) nebyla přijata ze strany fandů ani zdaleka tak pozitivně jako první díl. A zdá se, že se ve filmu objeví i představitelka seriálové Wonder Woman Lynda Carter, která měla cameo ve dvojce. 

Svůj vlastní projekt dostane i další legendární superhrdinka a to Batgirl. Její film nabídne streamovací služba HBO Max a hlavní roli ztvární Leslie Grace. A na DC FanDome byl uveřejněn konceptart k filmu, u kterého se odhaduje, že by mohl mít premiéru až v roce 2025.

Zdroj: DC FanDome

Na stejné platformě uvidíme i film superhrdiny Jaimeho Reyese/Blue Beetlea (Xolo Maridueña) a tvůrci slibují, že postava bude mít parádní kostým. A soudě podle artworku nelžou. Datum premiéry zatím prozrazeno nebylo, ale očekává se, že by to mohlo být v roce 2023.

Zdroj: DC FanDome

Teď se přesuneme na jinou streamovací službu a to Netflix. Právě ten chystá seriál na motivy legendárního komiksu The Sandman od Neila Gaimana, ve kterém se objeví i Lucifer, ovšem tentokrát ne v podání Toma Ellise, ale Gwendoline Christie (Hra o trůny). A tady je plakát právě s touto herečkou.

Zpátky na HBO Max, na kterém bude uveden seriálový spin-off k povedenému Sebevražednému oddílu (2021) a to Peacemaker. Nedávno jsme viděli klip, teď tu máme trailer k téhle zábavné jízdy a vypadá to naprosto parádně. Seriál startuje 13. 1. 2022.

 

Zdroj: HBO Max/Warner Bros./DC Entertainment
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat