Expendables: Stallone se definitivně rozloučil s akční sérií. Pochodeň předal Jasonu Stathamovi


 A je to. 

Nebudeme si nic nalhávat, třetí díl filmové série Expendables nebyl zrovna to, co si mnozí představovali. Snížení přístupnosti trojce neprospělo a tak má značka (a její duchovní otec Sylvester Stallone), co napravovat. A budou mít šanci, protože čtvrtý díl dostal zelenou. 

SOUVISEJÍCÍ: FOTKY Z NATÁČENÍ ČTVRTÝCH POSTRADATELNÝCH

Aktuálně se natáčí, ale dosavadní hlavní tvář Postradatelných už má hotovo. Řeč je samozřejmě o akční ikoně jménem Sylvester Stallone. Ten o tom dal vědět na svém Instagramu, kde zmínil například to, že skvělou věcí na filmech je to, když kromě zábavy nabídnou i určité poselství. Poznamenal, že se snaží, aby obsahovaly i nějaký lidský dotek (a tím není myšleno pěstí do obličeje) a bylo možné se ztotožnit s postavami. Samozřejmě chce, aby jeho projekty nabídly únik od reality, ale také je rád, když mají něco "navíc". Srdce, energii a humor.

Stallone naznačil, že po více než deseti letech je čas se s Postradatelnými rozloučit a předat pomyslnou pochodeň Jasonu Stathamovi, což je určitě více než důstojný nástupce. Pokud tedy vznikne pátý díl, tak už na 99 % bez Sylvestera.


Pro ostatní herce natáčení dál pokračuje s tím, že by se premiéra čtvrtých Expendables měla odehrát někdy příští rok.

Zdroj: Lionsgate (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat