Soud zamítl čtvrtý pokus Amber Heard o zrušení žaloby, kterou podal Johnny Depp


 Je to spletitější a spletitější. 

Exmanželka Johnnyho Deppa Amber Heard obvinila svého bývalého chotě z domácího násilí. To už se řeší dlouho. Depp si to ale nenechal líbit a zažaloval například noviny The Sun, které ho označily za "toho, co bije manželku" a také podal žalobu na Amber Heard za pomluvu.

A zatímco v případě The Sun Depp prohrál, soud se přiklonil na stranu novin (což kariéře herce příliš nepomohlo), tak pokud jde o žalobu na Amber, to už je něco jiného 

Herečka se několikrát snažila, aby soud žalobu zamítl, ale nepodařilo se to. Aktuálně byl odmítnut její čtvrtý pokus, takže pokud nepřijde Heard s novými důkazy, je téměř jisté, že k soudnímu řízení dojde a to zřejmě v květnu příštího roku. 

Ovšem, na jaře 2021 by se měl konat další soud, protože Amber podala žalobu za pomluvu na Johnnyho, aby to náhodou nebylo málo komplikované. 

Uvidíme, jak to dopadne, ale dá se tušit, že tahle situace se nevyřeší v rámci příštího roku, ale zabere to mnohem víc času, pokud se tedy obě strany nedohodnou, což nezní jako pravděpodobná možnosti. 

Zdroj: CB, DC Films/Warner Bros.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat