Jsou mocnější Eternals, nebo Captain Marvel? Jak na tuhle otázku odpověděl producent?


Nate Moore se vyjádřil ke klasickému dotazu ve stylu "Kdo je silnější?"

Snad každý, kdo si jen přičichl ke komiksům se dostal do situace, kdy sám sobě nebo ostatním položil otázku: "Je silnější postava X, nebo postava Y?"

A teď, necelý měsíc před premiérou filmu Eternals (do kin dorazí 4. 11. 2021) se nepřekvapivě začalo řešit, jak mocní vlastně Eternals jsou. Producent Nate Moore se dokonce rozpovídal o tom, jak jsou na tom ve srovnání s Captain Marvel (Brie Larson), která je považována za jednu z aktuálně nejsilnějších postav v Marvelovském filmovém universu:

"...když se Captain Marvel stane binární (stav, ve kterém je Captain Marvel extrémně silná, viz Avengers: Endgame, kde v binárním módu zničila ve vteřině celou kosmickou loď, pozn. redakce), je to těžké, ale je to jako by Kapitán Amerika, který je pravděpodobně nejlepším fyzickým bojovníkem, byl posílen kosmickými zbraněmi, v takovém případě by měla problém, ale opakuji, pokud Captain Marvel vstoupí do binárního módu, je to těžké... Tím chci říct, podívejte se, [Eternals] jsou očividně silnější než lidé. Ale myslím, že když se podíváte na naše skvělé hrdiny, jako jsou Hawkeye a Black Widow, oni by neměli problém. Nechtěli jsme, aby působili jako bozi, protože si myslím, že by to vedlo k tomu, že by bylo těžší se s nimi ztotožnit. A domnívám se, že v případě Thora to fungovalo. Ale my nemáme hodnotící systém."

Konkrétní odpovědi jsme se nedočkali, ale není divu, Moore má pravdu, že závisí na situaci a podmínkách. Když je Captain Marvel v binárním módu, je téměř neporazitelná, ale pokud by měli například Kapitán Amerika nebo Black Widow k dispozici mocný artefakt, dokázali by čelit Captain Marvel i Eternals. A jak bylo řečeno, na rozdíl od komiksů, kdy má Marvel různé žebříčky rozdělující postavy podle síly a schopností, tak ve filmech a seriálech tohle nefunguje. 


Zdroj: SR, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat