Eternals: Producent popsal děsivého padoucha, se kterým se utká ústřední tým


 Kdo je to a proč by se ho Eternals měli bát?

Typickými protivníky Eternals jsou Devianté a nejinak tomu bude i ve filmové verzi, která bude mít premiéru 4. 11. 2021. Právě kvůli tomu, že se znovu vynořili Devianté se do dění zapojí i Eternals, kteří tisíce let jen přihlíželi vývoji lidstva, aniž by do něj zasahovali. 

V trailerech jsme několik Deviantů viděli, ale na první pohled působí jako ne úplně bystrá krvelačná monstra. To ale neplatí pro jejich vůdce, který je znám jako Kro. Právě jeho popsal producent Nate Moore:

"V současnosti se Devianti vyvinuli. Tohle je konceptart Kroa, což je vůdce Deviantů. Je nejinteligentnějším z Deviantů. Je jediným z nich, kdo dokáže mluvit a to bude jedna z záhad, kterou Eternals musí odhalit. Jak je možné, že je toho schopen? Proč vypadá lidsky, když jsou, v určité míře, všichni ostatní démoni monstrózní? Má jakýsi druh neuvěřitelných úponků, které vycházejí z jeho prstů a jiných částí těla a stane se z toho velký problém pro Eternals."

V upoutávkách se Kro na chvíli objevil a opravdu nevypadá příliš sympaticky. Těšit se pak máme i na to, že ho namluví někdo, kdo je podle Moorea skvělý. Ale zatím neprozradil, o koho jde. 

Co ale jasné je, je to, že byť jsou Eternals velmi mocí, s Devianty to nebudou mít vůbec snadné. Tak doufejme, že Kro bude propracovaný a zajímavý padouch, protože bez pořádného zloducha (speciálně) komiksové filmy obvykle nefungují tak, jak mají. 

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat