Marvelovský Moon Knight je dotočen a fotka záporačky, která bude dávat zabrat Hulkově sestřenici


 Komiksové střípky.

Disney+ samozřejmě nehodlá přestat fandy zásobovat marvelovskými seriály ani v budoucnu, rozdělaných má hned několik projektů a to včetně Moon Knighta, který se bude věnovat poměrně temnému hrdinovi, který má zkušenosti s mystickými silami. Hlavní role se ujal Oscar Isaac a dobrou zprávou je, že je seriál dotočen. 

Respektive se objevila na internetu fotografie z placu od jednoho ze členů štábu, která to dávala vědět, ale aktuálně je nedostupná. Ovšem těžko si představit, že by si jeden z pracovníků nebyl jistý, jestli je konec, nebo ne, takže se předpokládá, že hlavní natáčení skončilo. Teď seriál zamíří od postprodukce, aby byl příští rok připraven 

Ve stejném roce byl měl mít premiéru i seriál She-Hulk o právničce Jennifer Walters (Tatiana Maslany), která dostala transfúzi krve od svého bratrance Bruce Bannera/Hulka (Mark Ruffalo) a získala podobné schopnosti. 

Záporačku Titanii si v seriálu zahraje Jameela Jamil, která zveřejnila to, jak bude Titania vypadat. Tvůrci tentokrát budou relativně věrní předloze, takže bude mít zrzavé vlasy, které jsou pro ni typické. Pokud jde o schopnosti, tak je Titania extrémně silná a je vynikající bojovnicí. 

Zdroj: Marvel Comis (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat