A už jsou zase kamarádi, Scarlett Johansson a Disney se dohodly na mimosoudním vyrovnání kvůli Black Widow. Kolik herečka dostane?

Nakonec to dopadlo dobře. 

Jestli něco v posledních měsících otřásalo filmovým světem, byl to spor Scarlett Johansson a společnosti Disney kvůli filmu Black Widow (2021). Herečce se nelíbilo, že Disney zveřejnil očekávanou komiksovku současně v kinech i na streamovací službě Disney+.

A nezdálo se (byť ve smlouvě byla údajně poznámka o tom, že by se obě strany měly v případě sporu nejdříve pokusit o mimosoudní vyrovnání), že by mělo dojít k dohodě bez asistence soudu, vyjádření především ze strany zástupců Scarlett byla dost rázná. Ale jak se zdá, nakonec to dopadne relativně dobře. 

Podle všeho se nakonec povedlo situaci vyřešit (oficiální částka nebyla stanovena, ale mluví se o tom, že by si herečka měla přijít na částku přesahující 40 milionů dolarů) a neskončí před soudem. 

"Jsem šťastná, že se podařilo vyřešit naše neshody s Disneyem. Jsem nesmírně pyšná na práci, kterou jsme společně během let odvedli a velmi jsem si užila náš kreativní vztah s týmem. Těším se na budoucí spolupráci v následujících letech," oznámila Scarlett.

Jeden ze šéfů firmy Disney Alan Bergman dodal: 

"Jsem velmi rád, že jsme byli schopni přijít se společnou dohodou se Scarlett Johansson týkající se Black Widow. Oceňujeme její přispějí k Marvelovskému filmovému universu a těšíme se na množství budoucích společných projektů včetně Tower of Terror."

Není asi překvapením, že peníze spor urovnaly a zdá se, že mezi jednotlivými stranami není zlá krev s ohledem na tom, že hodlají dál pracovat na chystaném dobrodružném filmu Tower of Terror, který našel inspiraci u atrakce ze zábavního parku. 

Zdroj: Deadline, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat