Secret Invasion: Informace o marvelovské sérii naznačují příchod nového velkého padoucha


 Asi uhodnete, o koho jde. 

Je v podstatě jistotou, že novým velkým padouchem Marvelovského filmového universa bude Kang (Jonathan Majors), ale samozřejmě nebude jediný, kdo bude dávat zabrat marvelovským hrdinům. Další výrazný zloduch by se mohl objevit v sérii Secret Invasion

SOUVISEJÍCÍ: CO SE VÍ O ROLI OSCAROVÉ HEREČKY V MARVELOVSKÉ SÉRII SECRET INVASION

Ta se inspirovala u komiksové zápletky, ve které mimozemští měnavci Skrullové ukradnou identitu mnoha marvelovských hrdinů a padouchů, aby si tak připravili půdu pro ovládnutí Země. A jestli víte něco víc o Skrullech, tak pro vás nebude tajemstvím to, že jedním z nejvýraznějších členů tohoto národa je takzvaný Super-Skrull. 

V minulosti bylo oznámeno, že si v seriálu zahraje hlavního padoucha Kingsley Ben-Adir, ale nebylo jasné kterého. Mluvilo se jen o tom, že bude mít dlouhou historii s Talosem (kterého známe z filmů a bude mít výraznou roli i v seriálu). 

Nyní se zdá, že by mohlo jít buďto o skrullského špióna a vysoce postaveného vojáka Paiboka, případně Kl’rta, ze kterého se později stal právě Super-Skrull, který získal schopnosti všech členů Fantastické čtyřky. 

Jeho přítomnost by pak mohla být přípravou právě pro film Fantastické čtyřky, protože Super-Skrull s nimi má bohatou historii 

Uvidíme, zda se skutečně v Secret Invasion Super-Skrull představí, ale upřímně by bylo překvapením, pokud by k tomu nedošlo s ohledem na to, že Skrullové sehrají v Secret Invasion klíčivou roli a Super-Skrull je jedním z nejznámějších členů tohoto národa. 

Zdroj: Murphy's Multiverse, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat