Lístky na Eternals se prodávají mnohem víc, než na Black Widow nebo Shang-Chiho

Lidé se těší. 

Příští měsíc 4. 11. 2021 se do kin dostane marvelovka Eternals, která vypadá velmi epicky a zřejmě půjde o film, který se bude lišit od toho, co jsme zatím v Marvelovském filmovém universu viděli. Přece jen, režisérka Chloé Zhao má svérázný styl a kromě toho Eternals budou mapovat několik tisíc let lidské historie a budou se silně soustředit na příběhy jednotlivých členů ústředního týmu. 

SOUVISEJÍCÍ: UVIDÍME V ETERNALS BLACK KNIGHTA?

Dalo se tak čekat, že fandové budou hodně zvědaví na to, čeho se dočkají. A to je očividné i z předprodeje vstupenek v USA, kde to Eternals "natřeli" jak Black Widow (2021), tak filmu Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021).

Za prvních 24 hodin předprodeje se Eternals prodaly lístky v hodnotě 2,6 milionů dolarů, zatímco na Black Widow ve stejném období v hodnotě 2 milionů dolarů a na Shang-Chiho dokonce "jen" v hodnotě 1,4 milionu dolarů. Podle společnosti AMC, která provozuje velký řetězec kin, se jedná o film, o který je letos největší zájem. A podle všeho to vypadá, že některá kina už mají vyprodáno.

Samozřejmě není jasné, jaké budou premiérové tržby, ale nebylo by překvapením, pokud by se pohybovaly někde mezi 90 a 100 miliony dolarů jen ze severoamerických kin. 

Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat