Překvapení, DC film, o kterém se naposledy pořádně mluvilo v roce 2012, je stále v přípravách

Prozradil to režisér. 

V roce 2012 bylo oznámeno, že by měl vzniknou film Metal Men na motivy DC komiksu a režie se měl ujmout Barry Sonnenfeld. Od té doby se ale nic moc nedělo a logicky se tak očekávalo, že šlo o jeden z projektů, které DC Films a Warner Bros. plánovaly, ale sešlo z toho. Zdá se ale, že je tomu jinak. Sonnenfeld totiž aktuálně prozradil následující:

"Víte, je to zábavné, protože pracuji na Metal Men s Warner Bros. Aktivně na tom pracujeme. Pro mě to není až tolik superhrdinská záležitost, ale spíše jde o budování světa. Pokud se podíváte na mou předchozí práci, ať už je to Addamsova rodina, Muži v černém, Řekni, kdo tě zabil, Schmigadoon! nebo Řada nešťastných příhod, je to vše o budování světa. Nezvyklého, trochu ztřeštěného, odlišného světa, což je něco, co miluji... I v případě Metal Men, na kterých pracuji, to bude o velmi unikáním světě. Je to skutečný svět, protože mám rád, když jsou věci založeny na realitě, ale s určitým odklonem. Vše to začalo s Addamsovou rodinou, která je reálná, ale trošku svérázná."

Podobné pojetí se k filmu rozhodně hodí, v komiksu jsou Metal Men týmem robotů, kteří jsou lehce podivní. A pokud by jejich hraný projekt byl ve stylu Addamsovy rodiny, rozhodně by to mohlo fungovat. Bohužel ale zatím nejsou známy detaily jako je začátek natáčení nebo premiéry. 

Zdroj: CBM, DC Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat