Black Panther 2: Představitelka Shuri je naštvaná kvůli tvrzení, že na natáčení šíří antivakcinační názory


 Letitia Wright se vyjádřila k nepříjemné situaci. 

V minulosti se představitelka Shuri v Marvelovském filmovém universu Letitia Wright dočkala kritiky za to, že sdílela antivakcinační video, které obsahovala poměrně sporné informace. Nedávno se pak objevila zpráva, že na natáčení Black Panther: Wakanda Forever (premiéra 7. 7. 2022) pokračuje v šíření antivakcinačních názorů. 

Nyní se k tomu vyjádřila sama herečka a nadšená z tohoto tvrzení rozhodně není:

"Jsem smutná z toho, že musím reagovat na zprávy zveřejněné v The Hollywood Reporter 6. října 2021. Reportáž se týkala mého chování na natáčení Black Panthera 2. Upřímně prohlašuji, že je to naprosto nepravdivé. Každý, kdo mě zná nebo se mnou pracoval ví, že pracuji neuvěřitelně tvrdě na mém umění & mým hlavním zájmem je odvést práci, která má dopad a je inspirující. To vždy bylo & stále je mou prioritou."

Je otázkou, jak to tedy je. Herečka tvrdí, že reportáž je nepravdivá, ale The Hollywood Reporter není zdrojem, který by si asi dovolil zveřejnit informace bez toho, aniž by měl důvěryhodný zdroj. A pokud je pravda, že Letitia šíří antivakcinační názory, pak se dá tušit, že z toho nebude mít radost ani Disney, který nestojí o kontroverzi, ani někteří diváci, kteří rozhodně nebudou podporovat myšlenku, že se z Letitie stane nový Black Panther po smrti Chadwicka Bosemana.


Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat