Spider-Man: Bez domova - Proč proti sobě budou ve filmu bojovat Spider-Man a Doctor Strange?

 

Zřejmě je tu (částečná) odpověď. 

V prvním traileru na Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) byla k vidění spousta zajímavých chvilek a asi nejvíc pozornost se soustředilo na přítomnost padouchů z předchozích filmů Spider-Man. Za pozornost stál ale také jiný moment, kdy Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) použil na Petera Parkera/Spider-Mana (Tom Holland) stejné kouzlo jako Ancient One (Tilda Swinton) na Hulka (Mark Ruffalo) v Avengers: Endgame (2019) a "vytrhl" alterego Spider-Mana z jeho těla. 

Otázkou je, proč k tomu došlo a zdá se, že server The Cosmic Circus má odpověď. Možná jste si všimli, že během souboje obou postav má Spider-Man v ruce mystickou kostku (ta podle všeho nemá původ v komiksu), kterou zřejmě ukradl během své návštěvy v Sanctum Sanctorum. 

A zdá se, že se jedná o velmi mocný artefakt, kterého se Strange nechce vzdát. Dojde k tak ke střetu, kdy se plášti Strange podaří znehybnit Spider-Mana a Doctor Strange ho tak bude schopen porazit a promluvit si s ním o to, že krást se nemá. 

Bohužel není jasné, co je daný předmět zač a proč ho Spider-Man ukradl (možná proto, aby "obnovil" paměť svým blízkým?), ale dozvíme se to nejpozději v prosinci. 

 

Zdroj: Marvel Studios/Sony Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat