Doctor Strange 2: Ve filmu prý Scarlet Witch zavraždí Profesora X i další hrdiny


To zní zajímavě. 

V minulosti se objevilo několik náznaků toho, že se ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022) objeví Patrick Stewart jako Profesor X, což je velká věc, protože by se tak postavy, které měl původně na starosti Fox, staly oficiálně součástí Marvelovského filmového universa.

SOUVISEJÍCÍ: ÚDAJNÁ FOTKA K DOCTOR STRANGE 2 NAZNAČUJE ZLOMOVÝ OKAMŽIK PRO CELÉ MARVELOVSKÉ UNIVERSUM

A zdá se, že k tomu dojde právě ve druhém Doctoru Strangeovi a nejen to, Profesor X bude možná bojovat s Wandou Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Podle všeho bude mysl Scarlet Witch cestovat napříč různými dimenzemi (jen její mysl proto, že její fyzická schránka toho nebude schopna) s cílem najít své děti a v jedné z nich narazí na situaci, kdy skupina známá jako Illuminati (ve složení Profesor X, Captain Carter, Baron Mordo, Balder a Monica Rambeau) bude bojovat s variantem Scarlet Witch a skončí to tak, že je Scarlet Witch zabije.

To, že Profesor X a Wanda poměří síly je patrné i z obrázku, který údajně pochází z previzualizace (grafické ztvárnění toho, co by se mělo odehrát ve filmu), ale dokud nebudou tyhle informace potvrzeny ze strany Marvelu, berte to s rezervou.

Zdroj: MyTimeToShineHello, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat