Údajná fotografie k Doctor Strange 2 naznačuje zlomový okamžik pro celé universum. A zřejmě byli odhaleni čtyři členové Sinister Six ze třetího Spider-Mana


 Komiksové střípky. POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Před nějakou dobou se začalo mluvit o tom, že by se ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022) mohl objevit vůdce X-Menů Charlex Xavier alias Profesor X, ale oficiální potvrzení samozřejmě chybí. 

Teď se ale na veřejnost dostal obrázek, který je údajně součástí previzualizace (jednoduše řečeno se digitálně vytvoří vzhled plánovaných scén) a je na nich postava, která silně připomíná omlazeného Patricka Stewarta a netřeba asi obšírněji zmiňovat, že jde o představitele Profesora X ve filmech Foxu. A příchod X-Menů do Marvelovského filmového universa by znamenal velký zlom. Mimochodem, sám Patrick přiznal, že měl jednání s Marvelem, což asi mnohé naznačuje...

Ve druhém dílu Doctor Strange sehraje, jak je z názvu patrné, důležitou roli Multivesmír a to samé platí pro film Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021). U něj víme, že se v něm objeví několik různých padochů z minulých filmů se Spider-Manem, vlastně se spekuluje o tom, že bude k vidění celý záporácký tým Sinister Six. A na údajném uniklém obrázky (opět) z previzualizace jsou k vidění hned její čtyři členové a to Doctor Octopus, Electro, Lizard a Sandman.

Někteří z nich byli přítomni v traileru, u některých z nich byly k vidění v upoutávce pouze náznaky, tak uvidíme, jestli se tahle čtveřice potvrdí a kdo další se k nim přidá. 

Zdroj: Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat