Představitel Shazama přiznal, že ho Marvel filmy Thor zklamal

Zachary Levi promluvil o své roli. 

V prvním dílu Thor (2011) ztvárnil Fandrala Josh Dallas, ale v následujících dílech ho z časových důvodů nahradil herec Zachary Levi. A nutno říct, že Fandral patřil k oněm postavám, jejichž potenciál nebyl rozhodně využit (nechtějte, abych začínal o jeho osudu v Thor: Ragnarok). 

Což samozřejmě Zacharyho zklamalo a byť to stále označuje za splněný sen (je to proslulý geek), tak neskrývá ani zklamání:

"Abych řekl pravdu, když jsem viděl první [díl], neměl jsem pocit, že by Warriors Three (elitní skupina asgardských bojovníků jménem Volstagg, Fandral a Hogun, pozn. redakce) byla využita úplně nejlépe. Tak říkám, 'Hele, hodláte je skutečně použít?' A oni na to, 'Chystáme se Warriors Three v Thor: Temný svět využívat hodně. Hodně. Ano, budeš mít hodně práce.' A já na to, 'Dobře, beru to."

Nakonec tomu ale bylo trošku jinak. 

"Víte, neměl jsem toho zase tolik na práci. A popravdě, ve třetím už vůbec nic. Věděl jsem, že ve třetím zemřu. Nevěděl jsem, že zemřu, aniž bych pronesl jediné slovo. I těch pár slov, které mi poskytly bylo vystřiženo a co si nalhávám, i kdybych nezemřel, tak bych mě lusknutím prstu vymazali z existence."

Naštěstí Zachary dostal šanci u konkurenčního DC, kde ztvárňuje Shazama, který se 1. 6. 2023 dočká už druhé sólovky a je jasné, že v ní toho bude mít na práci opravdu hodně.

Zdroj: TheDirect, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat