Venom: Carnage přichází - Dva noví záporáci dají Venomovi pořádně zabrat, slibuje scenáristka

Eddie Brock to nebude mít snadné. 

Ve filmu Venom 2: Carnage přichází (premiéra 14. 10. 2021) se Eddie Brock/Venom (Tom Hardy) bude muset vypořádat nejen s titulním padouchem Cletusem Kasady/Carnagem (Woody Harrelson), což je sériový vrah, ale také jeho partnerkou známou jako Shriek (Naomi Harris) a podle slov scenáristky Kelly Marcel se Venom pořádně zapotí:

"Woody a Naomi nabízejí určité unikátní kvality, pokud jde o jejich postavy, kdy oceňují zábavu i strach, které z nich čiší a předvádí to s velkým uměním. Woody je jako Cletus vynikající a díky němu z něj máte pocit nejistoty, jestli vás políbí nebo zabije. Když se z něj stane Carnage, je opravdu děsivý a je pro Eddieho reálnou hrozbou. Postava Naomi Shriek má své vlastní superschopnosti. Je stejně psychotická jako Cletus a je někdo, s kým se musí počítat."

Carnage asi není třeba blíže představovat, jde o muže jménem Cletus, který se také spojil se symbiontem, ale jelikož se jedná o vraha, tak je Carnage mašina na zabíjení. Shriek je v komiksu milenkou Cletuse, která se s ním vydala na vražedné tažení New Yorkem. A je v tom stejně dobrá jako Carnage s ohledem na to, že dokáže manipulovat zvukem, což z ní dělá extrémně nebezpečného padoucha (speciálně s ohledem na to, že symbionti jsou citliví na určité zvukové frekvence). V komiksu také umí v lidech probudit to nejtemnější, co skrývají, ale není jasné, jestli tuhle schopnost bude mít i filmová verze. Ale ať tak, nebo tak, Venom to nebude mít snadné.

Zdroj: CB, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat