Natáčení Eternals bylo k*revsky vyčerpávající, prohlásil Richard Madden a Shang-Chi je ještě větší hit, než se předpokládalo

Komiksové střípky. 

Aktuálně v kinech "řádí" Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) a pokud jde o odhady tržeb za premiérový prodloužený víkend (v pondělí byl v USA Svátek práce), tak se nejdříve mluvilo o 90 milionech dolarů, pak o 60 milionech a následně o něco mezi 75 až 85 miliony dolarů ze severoamerických kin. 

Jak se ale ukázalo, pravdu měli největší optimisté, protože si nakonec Shang-Chi odnesl skutečně 90 milionů dolarů, což je velký úspěch a důkaz toho, že i v době pandemie existují projekty, které přilákají lidi do kin. 

Věří se, že to zvládne i další marvelovka a to Eternals (premiéra 4. 11. 2021), což je epická týmovka, která se bude odehrávat v několika časových období. A samozřejmě herci v hlavních rolí museli být ve formě s ohledem na to, že ztvárňují superhrdiny, kteří se často zapojují do akce a soudě podle slov Richarda Maddena (Ikaris) nebylo natáčení žádná sranda:

"Spoustu času jsem strávil na závěsných lanech, protože má postava léta, což bylo fyzicky k*revsky vyčerpávající."

Herecká práce často není žádná sranda, ale zase se dá tušit, že hvězdy Eternals nebyly špatně zaplaceny, což je slušná náplast na fyzickou únavu. 

Zdroj: BoxOfficeMojo, Wonderland Magazine,

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat