Penguin dostane vlastní seriál. Hawley Atwell namluví Laru Croft. Peacemaker bude mít nový tým


 Komiksové střípky.

Ve filmu Batman (premiéra 3. 3. 2022) se objeví také padouch Penguin (Colin Farrell), ale podle všeho bude mít menší roli. Jeho fandy to ovšem nemusí trápit, dočká se totiž i vlastního seriálu na streamovací službě HBO Max. 

Podílet se na něm budou Dylan Clark a Matt Reeves, producenti filmu Batman (Reeves je i režisérem a spoluscenáristou Batmana), ale paradoxně nebylo potvrzeno, že si roli zopakuje Farrell s ohledem na to, že seriál bude mapovat vzestup Penguina. 

Datum premiéry ani natáčení zatím oznámeno nebylo.

První fotky z Peacemakera

Peacemaker (John Cena) ze Sebevražedného oddílu (2021) bude mít také vlastní seriál a opět na HBO Max. Série už se natáčí, tím pádem se můžete podívat na první snímek, na kterém je Peacemaker a jeho tým, který je tvořen žoldákem Clemsonem Murnem (Chukwudi Iwuji), Leotou Adebayo (Danielle Brooks) a prokurátorem s extrémně rychlou regenerací známým jako Vigilante (Freddie Stroma). 

Hayley Atwell je sympatická herečka, která ztvárnila například Peggy Cater v Marvelovském filmovém universu. A zahraje si další ikonickou ženskou postavu. Řeč je o Laře Croft z her Tomb Raider. Hayley poskytne pouze svůj hlas, půjde totiž o animovanou sérii, kterou nabídne Netflix.

Podle dosavadních informací to vypadá, že seriál bude navazovat na hry, s filmy nebude mít nic moc společného (což je asi dobře).  

Datum premiéry zatím známo není.

Zdroj: Deadline, Netlix Geeked, Square Enix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat