Eternals: Film bude mít velký dopad na celé Marvelovské filmové universum, slibuje režisérka

 


I když půjde o samostatně fungující film. 

Letos 4. 11. se dočkáme velkolepé marvelovské týmovky Eternals o skupině mocných bytostí, které jsou na Zemi už 7 tisíc let, aby ji chránily. Samozřejmě tak vystává otázka, proč nezasáhly například během útoku na New York nebo během Infinity War. 

SOUVISEJÍCÍ: ETERNALS VE STEJNÝ DEN V KINECH A NA STREAMOVACÍ SLUŽBĚ? K TOMU NEDOJDE

V traileru bylo vysvětleno, že to měli zakázáno a musejí reagovat pouze v případě, že svět ohrožují nebezpečná monstra Devianti. Plus je tu ten fakt, že režisérka Chloé Zhao naznačila, že film bude fungovat více méně samostatně. 

Dalo by se tak tušit, že Eternals nebudou ovlivňovat Marvelovské filmové universum (MCU) tak výrazně, jako jiné projekty. Ovšem, to je omyl. Chloé k tomu totiž dodala:

"Myslím si, že jsme určitě samostatně stojícím filmem. Ale také si myslím, že budeme mít velký dopad na budoucnost MCU s ohledem na to, co se ve filmu stane. A pro mě jako fanouška je to opravdu uspokojivé!"

Plno lidí je asi zvědavých, co konkrétně je tím myšleno, jak Eternals ovlivní směřování MCU a dobrou zprávou je, že se to dozvíme relativně brzy, listopad není zase tak daleko 

Zdroj: TotalFilm, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat