Marvelovští Eternals nebudou mít premiéru na streamovací službě, Halloween zabijí ano


 Filmové střípky. 

Black Widow (2021) byla první marvelovkou, která se ve stejný den objevila v kinech i na streamovací službě Disney+ a to, jak to dopadlo všichni víme (Scarlett Johnsson podala na Disneyho žalobu). Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) měl premiéru jen v kinech a za první víkend si odnesl jen ze Severní Ameriky skoro 95 milionů dolarů, což je rekord a Disney tak očividně nemá příliš důvodů riskovat a zveřejňovat filmy jak na Disney+ (byť za dodatečný poplatek), tak v kinech ve stejnou dobu. A zdá se, že to v případě Eternals (premiéra 4. 11. 2021) ani nemá v plánu. 

SOUVISEJÍCÍ: SPOR SCARLETT JOHANSSON A DISNEYHO KVŮLI BLACK WIDOW POKRAČUJE

Původně se mluvilo o tom, že by k tomu mohlo dojít, ale podle všeho se tak nestane. Novinář Matthew Belloni tvrdí, že podle toho, co slyšet půjdou Eternals jen do kin a není ani jasné, jestli dojde ke kratšímu rozestupu (45 dnů) mezi uvedením v kinech a na Disney+ jako v případě Shang-Chiho. 

Naopak, fandové hororů se dočkali dobré zprávy, Halloween zabíjí bude mít premiéru 15. 10. 2021 jak v kinech, tak na streamovací službě Peacock.

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat