Ono k tomu asi opravdu dojde, vznikne pokračování Dvojčat s Arnoldem Schwarzeneggerem

 

A už se ví i to, kdo nahradí Eddieho Murphy.

Film Dvojčata (1988) patří ke klasickým osmdesátkovým komediím a ne, nebyl to vysloveně zázrak, ale dalo se u něj docela slušně zasmát, už jen proto, že se hlavní role ujala nesourodá dvojice Arnold Schwarzenegger a Danny DeVito.

Přestože byl film úspěšný (rozpočet 18 milionů dolarů, tržby téměř 217 milionů dolarů), tak překvapivě pokračování zatím nevzniklo. Ovšem, už pár let se o něm mluví a to s tím, že by mělo jít o projekt Trojčata. Což znělo natolik šíleně, že málokdo věřil, že k tomu dojde, ale ono se zdálo, že se skutečně dočkáme a k původní dvojici se měl přidat Eddie Murphy

Ovšem, z toho nakonec sešlo a začalo to vypadat, že film skončil u ledu, teď se ale zdá, že opak je pravdou a Trojčata budou. S tím, že už se našel i nástupce Murphyho, který se nakonec v komedii neukáže.

Režisér původního filmu i pokračování československý rodák Ivan Reitman se nechal slyšet:

"Celá tahle věc začala, když se Arnold sešel s Eddiem a nápad vzešel od jednoho z nich. Bylo to, 'Mělo by tu být trojče, to by mohlo být velmi zábavnou komedií.' Začali jsme pracovat na scénáři s Eddiem, ale poté, jaký měla úspěch Cesta do Ameriky 2 na Amazon Prime, začal být o něj velkým zájem. A my jsme věděli, že budeme muset začít na začátku příštího roku. Jsem dlouhou dobu dobrý kamarád s Tracy Morganem a vždy jsme si myslel, že je jeden z nejzábavnějších lidí na světě. Myslím, že by z něj bylo skvělé trojče a přepsali jsme pro něj celý scénář. Teď vyrazíme ven a zkusíme sehnat peníze a natočit to."

No uvidíme, jak to dopadne, já jsem stále opatrný a byl bych překvapen, pokud bychom se dočkali filmu v dohledné době. 

Zdroj: Deadline, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat