Mohl by jeden z Eternals Ikaris nahradit Iron Mana v čele Avengers?


 Co na to Richard Madden?

Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) se obětoval pro dobro vesmíru a svou superhrdinskou dráhu (a život) ukončil v Avengers: Endgame (2019). Avengers tak přišli o svého vůdce a je otázkou, kdo by ho mohl nahradit (tedy za předpokladu, že je tým aktuálně stále aktivní). 

SOUVISEJÍCÍ: ETERNALS BUDOU MÍT VELKÝ DOPAD NA MARVELOVSKÉ FILMOVÉ UNIVERSUM

V jednom z traileru na Eternals zaznělo to, že by se Ikaris (Richard Madden) mohl stát jeho nástupcem, ovšem setkalo se to se smíchem ostatních členů Eternals. Nicméně, byl by Ikaris vhodným kandidátem na vůdčí osobnost Avengers? Co si o tom myslí Richard?

"Nevím. Co vím je to, že je dobrý vůdce a dobrý voják. Pokud jsou tyhle dvě vlastnosti potřebné pro vedení Avengers, pak je má. Ale nedovolím si to odhadovat. Nevnímám ho jako jednoho ze superhrdinů, které jsme viděli předtím. V první řadě vidím člověka a vcelku komplikovanou postavu, až poté superhrdinu. Víte, supehrdinové mají laserový pohled. Superhrdinové mohou létat. Je tu mnoho společných věcí. Ale pokud jde o jeho charakter, pak jsem nikdy předtím neviděl někoho, jako je on. Koncept těchto postav a jak intenzivně se jim chtěla Chloé (Chloé Zhao, režisérka filmu, pozn. redakce) věnovat s tím, že jsou naživu tak dlouho a zažily tolik různých věcí... To je to, co mě opravdu zaujalo - jak tito lidé reagují na ostatní a svět, ve kterém viděli a zažili všechno. Svým způsobem je to fascinující."

Mluví se o tom, že Eternals budou jinou marvelovkou, než na jaké jsme zvyklí, už jen proto, že Chloé je specialistkou spíše na "menší" dramatické projekty. Kromě toho bylo naznačeno, že Eternals budou fungovat jako samostatný projekt, ale na Marvelovské filmové universum budou mít výrazný dopad. 

Co přesně to znamená, to se dozvíme 4. 11. 2021.

Zdroj: TotalFilm/CreamorScream, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat