Kang z Lokiho? Na toho zapomeňte, v dalších marvelovkách se objevují úplně jiná verze nebezpečného padoucha


 Naznačil to jeho představitel.

Původně se mluvilo o tom, že se Kang (Jonathan Majors) představí až ve filmu Ant-Man and The Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023). Ovšem, pak přišlo překvapení, když se ukázal už v seriálu Loki. Technicky vzato to nebyl přímo Kang, ale jeden z variantů známý jako He Who Remains, nicméně se to obecně vnímá jako oficiální představení nového padoucha, u kterého se dá tušit, že pořádně otřese Marvelovským filmovým universem. 

Pokud ale budeme šťouralové, tak na představení přímo Kanga čekáme a podle Jonathana ten, který bude k vidění ve třetím Ant-Manovi bude jiný, než verze z Lokiho:

"Každá postava je jiná... [Ant-Man and The Wasp: Quantumania) bude šílený. Nemůžu se dočkat až to lidé uvidí. No tak, sem s tím!"

Pokud jde o to, zda bude Kang padouchem na úrovni Thanose (Josh Brolin), který bude tahat za nitky v mnoha projektech, tak k tomu Jonathan poznamenal jen: "V danou chvíli můžete natočit jen jeden film."

Zřejmě ani on tak netuší (nebo nesmí prozradit), co má Marvel s Kangem v plánu, ale s ohledem na to, že jde o někoho, kdo dokáže cestovat v čase a kontrolovat jeho tok, je více méně jasné, že sehraje významnou roli nejen v dalším Ant-Manovi. 

Zdroj: TotalFilm/CreamorScream, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat