Venom 2: Carnage přichází - Neprozrazujte, co je v potitulkové scéně, požádal Tom Hardy


 Herec apeluje na fandy. 

Venom 2: Carnage přichází bude mít sice klasickou premiérou 14. 10. 2021, ale před pár dny proběhla předpremiéra a přestože většina diváků, kteří se jí účastnili, nešíří spoilery, tak se na internet dostal zvuk z údajné potitulkové scény. 

A podle všeho by mohlo jí to něco, co vyvolá velké nadšení, až to lidé uvidí. Ovšem, pro tvůrce není zrovna příjemné to, že by se obsah scény dostal mezi větší množství diváků před standardním uvedením v kinech a tak Tom Hardy (Eddie Brock/Venom) požádal o to, aby si ti, kteří ví, co se v potitulkové scéně stalo, nechali tuhle informaci pro sebe:

"Možná je tu na konci filmu něco, co možná uvidíte a co je se stalo v případě těchto filmů tradicí. To co uvidíte ponechte tady, až budete odcházet. Slíbíte mi, že cokoliv, co uvidíte na konci filmu, během titulků, zůstane mezi námi a nebudete to tweetovat?"

Právě o to Hardy požádal před předpremiérou diváky. Ale těžko si představit, že to všichni budou respektovat. Ostatně, jak bylo řečeno, na internet už zřejmě unikla zvuková stopa dané scény... Pokud tedy chcete být překvapeni, tak se asi budete muset pár týdnů vyhýbat online prostoru a geekovským kamarádům...

Zdroj: CB, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat