Duna: Jason Momoa viděl film třikrát a vyrazil mu dech


A všichni víme, že Jason nelže. 

Prvotní reakce na novou verzi Duny jsou veskrze velmi oslavné a tak jsme asi všichni napjatí, jestli se nám opravdu film bude líbit tak, jako novinářům, kteří ho měli možnost vidět na filmovém festivalu v Benátkách. 


Ted o sci-fi pecce promluvil Jason Momoa, který ve filmu ztvárňuje Duncana Idaho hraje a tím pádem můžete namítnout, že "musí" chválit, ale pokud o Jasona "znáte", tak víte, že ten se upřímnosti nebojí a není to ten typ, který by "kecal", takže jeho slova můžeme brát vážně. A už jen to, že Dunu viděl třikrát něco znamená:

"Na sto procent jsem se do toho ponořil, jako bych v tom nehrál. Tak jsem se cítil, když jsem na to šel. Bylo to potřetí, co jsem to viděl. A byla to tak dobré. Vyrazilo mi to dech. Poprvé, když jsem to viděl mi to vyrazilo dech. Podruhé jsem na to vzal děti, což je opravdu opravdu šílené - nikdy jsem je nevzal na něco tak dospělého. Ale věděl jsem, že je to velmi důležité, je tu spousta věcí, které jsem kvůli tomuto filmu udělal pro svého syna. Jako například to, že jsem se naučil Cal-i a použil jsem to ve filmu."

Nevím jak vy, ale já začínám být čím dál zvědavější na to, jaká Duna bude, protože má očekávání jsou větší a větší a to mě první upoutávky moc nezaujaly. Premiéra je naplánována na 22. 10. 2021 a to jak v kinech, tak na streamovací službě HBO Max.


Zdroj: Collider, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat