Shang-Chi: Scéna z filmu ukazuje postavu z Iron Mana 3 a marvelovské hvězdy pogratulovaly Simu Liuovi

 


Mají k čemu. 

V USA sice není pandemie zažehnána, takže návštěvnost kin není obvykle taková, jako před propuknutím epidemie, ale Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) přesto zvládl zabodovat a z prodlouženého víkendu si odnesl téměř 95 milionů dolarů a to jen ze severoamerických kin. 

Nová marvelovka si tak zaslouží gratulace a také se jich dočkala. Představiteli Shang-Chiho Simu Liuovi pogratulovali jeho kolegové z Marvelovského filmového universa, což popsal sám Simu:

"Svým způsobem to působilo jako kavalírství. Ozval se mi Tom Holland, poslal mi velmi nadšenou hlasovou zprávu, což mě velmi potěšilo. Ozvala se Brie (Brie Larson, představitelka Captain Marvel, pozn. redakce). [Tom Hiddleston] mi napsal velký gratulační e-mail, což je naprosto skvělé. Tom a já jsem chvíli mluvili na Comic-Conu. Byl to skvělý moment, když se mi ozval. Tím chci říct, že to opravdu vypadalo, že se lidé dívají a byli tu s námi, aby to s námi oslavili, což pro mě znamená hrozně moc."

Kromě toho si pusťte klip z filmu, který se věnuje "falešnému" Mandarinovi (Ben Kingsley), který se představil ve film Iron Man 3 (2013).

¨

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat