Co představitel Carnage nesnášel na prvním Venomovi. A představitel mladého Profesora X nevěří v návrat


 Komiksové střípky.

Většina z nás už asi bere jako fakt, že se v Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022) vrátí Patrick Stewart v roli Profesora X. V poslední době se objevuje čím dál víc náznaků svědčícím o jeho návratu. Ale fandům filmů X-Men není třeba připomínat, že Patrick nebyl jediným, kdo si tuhle postavu zahrál. Mladší verzi tvárnil James McAvoy a ten naopak nepředpokládá, že si mocného telepata znovu zahraje. Herec dostal otázku, zda si myslí, že je v jeho případě hraní Profesora X uzavřenou kapitolou a tady je jeho odpověď:

SOUVISEJÍCÍ: SCARLET WITCH PRÝ VE DRUHÉM DOCTORU STRANGEOVI ZAVRAŽDÍ PROFESORA X A DALŠÍ HRDINY

"Mám pocit, že ano. Mám dojem, že jsem neprozkoumal vše, co jsem chtěl prozkoumat, protože vždy toho může být víc, ale prozkoumal jsem toho spoustu, pokud jde o Profesora X a jsem jako herec spokojen. To neznamená, že to nechci dělat znovu, znovu se vrátit, znovu ho hrát a podobně. Nikdy neříkejte nikdy, což myslím pronesl James Bond. Ale neklepu se nedočkavostí. Nebudu zdrcen a zoufalý, pokud už k tomu už nedojde."

Marvel se aktuálně zaměřil na Multivesmír, takže by se dal na plátna přivést i mladší Profesor X, ale zdá se, že James o tom žádné informace nemá a nespoléhá na to. Ovšem jak připomněl, nikdy neříkejte nikdy...

Na účesu záleží

V prvním Venomovi (2018) se Cletus Kasady/Carnage objevil jen na chvíli, ale ve Venom: Carnage přichází (premiéra 14. 10. 2021) sehraje mnohem důležitější roli. Ovšem, jeho představitel Woody Harrelson se ještě jednou vrátil ke svému cameu v jedničce a prozradil, co mu na něm vadilo:

"V prvním [filmu] se mi nelíbila paruka. Bylo to pěkně... bylo to trochu amatérské. Líbí se mi, co jsme udělali ve druhém [filmu]."

Tak doufejme, že druhý Venom v případě Carnage nabídne víc, než jen lepší vlasy. A soudě podle prvních názorů se o zábavnost nemusíme bát. 


Zdroj: Collider, IGN, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat