What If...? - Třetí epizoda odkazovala na Captain America: Návrat prvního Avengera a odhalila tak vraha


 O čem je řeč? POZOR, SPOILERY!!!

Ve třetí epizodě marvelovské animované série What If...? nazvané What If...The World Lost Its Mightiest Heroes jsme zjistili, že Hank Pym zabil všechny případné kandidáty na členství v Avengers, aby se pomstil S.H.I.E.L.D.u za to, že v jeho službách zemřela jeho dcera Hope Van Dyne.

SOUVISEJÍCÍ: FANDOVÉ BYLI PŘEKVAPENÍ DRSNOSTÍ TŘETÍ EPIZODY WHAT IF...?

Ovšem, nebyly prozrazeny detail toho, jak se to konkrétně stalo, kromě skutečnosti, že k tomu došlo v Oděse na Ukrajině. A možná jste tuhle informaci dál příliš neřešili, ale existují lidé, kterým došlo, že by to mohl být odkaz na film Captain America: Návrat prvního Avengera (2015) ve kterém Black Widow (Scarlett Johansson) během rozhovoru s Kapitánem Amerikou (Chris Evans) zmínila, že narazila na Winter Soldiera (Sebastian Stan) poblíž Oděsy a dostala se s ním do křížku (v dané době byl pod kontrolou HYDRY).

A protože známe Marvel a víme, že obvykle podobné věci nejsou náhoda, tak se dá tušit, že ten, kdo zabil Hope byl právě Winter Soldier, tím pádem to byl zřejmě on, kdo nepřímo zapříčinil smrt potencionálních členů Avengers v seriálu What If...?

Zdroj: CBM, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat