Fandové Marvelu byli zaskočeni drsnostní nového dílu seriálu What If...?


 A není divu. POZOR, SPOILERY!!!

Nedávno odstartovala první původní animovaná marvelovská série pro streamovací službu Disney+ nazvaná What If...?, která nabízí známé postavy a příběhy z více či méně jiného úhlu. 

Nutno říct, že v tomto ohledu se první dva díly držely vcelku při zemi. Ne, že by nebyly zábavné a ne, že by se děj nedočkal určitých změn oproti tomu, co jsme viděli v hrané podobě, ale ve srovnání s třetí epizodou nazvanou What If...? the World Lost Its Mightiest Heroes? se prostě tvůrci dost krotili. 

A právě aktuální třetí díl vyvolal zatím asi největší poprask a ne bezdůvodně. Jeho námětem je idea, že by někdo zlikvidoval kandidáty na původní členy Avengers dříve, než by byl tým sestaven. Což je sama o sobě zajímavá myšlenka, která ovšem byla podle některých nabídnuta v překvapivě drsné podobě. 

Jistě, What If...? je sice animovaným projektem, ale násilí se nebrání, nicméně v případě What If... the World Lost Its Mightiest Heroes? bylo, alespoň soudě podle online reakcí, až překvapivě drsně naloženo s některými postavami. 

S čímž se asi dá souhlasit, protože smrti některých případných členů týmu Avengers nebyly úplně útlocitné (Hulk by mohl vyprávět, tedy už nemohl). Jak se dalo čekat, to vyvolalo diskuse v online vodách. Někdo oceňuje odvahu tvůrců, jiní si myslí, že to bylo trochu moc. Do které skupiny se řadíte vy? A co si zatím o seriálu myslíte, líbí se vám, nebo to není váš šálek kávy?

Čtvrtý díl bude mít premiéru 1. 9. 2021.

 

Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat