Flash nebude komiksovým filmem, prohlásil tvůrce a parádní plakát k Venom 2: Carnage přichází

 


Komiksové střípky.

Fandové Flashe na jeho sólovku čekají už poměrně dlouho, ale konečně se na ní pracuje. Ovšem s ohledem na "produkční peklo", kterým si film prošel, existují obavy, že to nedopadne podle přestav (a kolísavá kvalita předchozích DC projektů důvěře také moc nepomáhá), ale kameraman Flashe Henry Braham prozradil, že to jde dobře a překvapivě dodal, že se vlastně nejedná o komiksový film:

"Jde to skvěle. Tím chci říct, je to komplexní film a je to fantastický koncept, který sází na několik generací komiksů. Znovu, nejde ve skutečnosti o komiksový film. Není založen na realitě, ale je více technicky komplexní, myslím, že filmaři opravdu trvali na technické komplexnosti příběhu, která by ale nestála v cestě kvalitní filmařině. Doufám, že z toho nevznikne superhrdinský film. Bude z toho film a to je tím, čím je. Myslím, že tímto směrem by se to mělo vyvíjet. Potřebujeme natočit skvělý skvělý skvělý film, ve kterém se shodou okolností vyskytují superhrdinové, kteří mají uvěřitelný charakter, s chybami, které lidé mají."

Tak to bude zajímavé sledovat 3. 11. 2022 vlastně uvidíme v kinech.

Dříve a to 15. 10. 2021 uvidíme projekt Venom 2: Carnage přichází, o kterém se spekulovalo, že bude nakonec uveden také až příští rok, ale podle všeho to bude letošní říjen. A aktuálně se objevil plakát k očekávanému projektu a nutno říct, že není vůbec špatný. Co si budeme povídat, v minulosti to Sony s plakáty ke komiksovým filmům s marvelovskými postavami ne vždy úplně zvládalo (Spider-Man budiž příkladem), ale tentokrát to se to povedlo. 


Zdroj: Collider, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat