Marvel ho zřejmě nechce, tak se ho ujal Amazon

 


Řeč je o filmu Daredevil.

Než vzniklo Marvelovské filmové universum různé marvelovské projekty zaštitovala jiná studia. Příkladem budiž film Daredevil z roku 2003, který měla na starosti společnost Fox. A nutno přiznat, že byť projekt finančně úplně nepropadl, tak kvalitativně nebyl zrovna opěvován. 

A zřejmě z něj není nadšený ani Marvel, respektive jeho mateřská společnost Disney, protože zatímco některé jiné komiksovky na motivy marvelovských komiksů, které vznikly pod hlavičkou Foxu jsou dostupné na streamovací službě Disney+, tak Daredevil (a spin-off Elektra) ne. 

Teď dokonce vyšlo najevo, že Daredevila bude od prvního září nabízet konkurenční streamovací platforma Amazon Prime, což je rozhodně překvapivá informace.

Otazník pak visí nad seriálovým Daredevilem, který vznikal ve spolupráci Netflixu a Marvelu. Netflix po třech řadách jeho seriál ukončil, ale spekuluje se o tom, že by Marvel mohl přivést Matta Murdocka/Daredevila v podání Charlieho Coxe zpět a nejčastěji je zmiňován film Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021), tak uvidíme, jestli je to (doufejme) pravda.

Zdroj: CB, Fox/Marvel (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat