Tvůrce naznačil, že mohla přežít další postava ze Sebevražedného oddílu a dostane Bloodsport vlastní seriál?


 Komiksové střípky.

V Sebevražedném oddílu (2021) zemřela hromada postav, ale na konci jsme zjistili, že jedna přežila, i když to tak nevypadalo. Řeč je o Weaselovi (Sean Gunn). Teď ale režisér a scenárista James Gunn naznačil, že možná nebyl jediný, o kom jsme si mysleli, že je mrtvý, ale pravda je někde jinde:

"Důležitá poznámka, pokud se podíváte na monitoring známek života v komunikační centrále, tak TDK není mrtvý."

TDK v podání Nathana Filliona byl antihrdinou, který měl zajímavou (a ne moc efektivní) schopnost oddělit své ruce od těla a jednalo se spíše o komickou postavu. Během útoku na pláž pak vojáci prostříleli jeho paže a TKD se v bolestech válel v písku, ale je pravda, že nebylo vidět to, že skutečně zemřel. Co z toho ale pro diváka plyne, to není jisté. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE SKVĚLÉHO SEBEVRAŽEDNÉHO ODDÍLU

Jak asi víte, jedna z postav ze Sebevražedného oddílu a to Peacemaker (John Cena) dostane vlastní seriál na HBO Max a teď se začalo mluvit, že by se něčeho podobného měl dočkat i Bloodsport (Idris Elba). To ale popřel James Gunn:

"Je tu možnost, že uvidíme více Bloodsporta v blízké budoucnosti, což je něco, o co bych stál! - ale aktuálně není nic v aktivním vývoji. Příběh, který to tvrdí se mýlí."

Mluví se o tom, že Bloodsport bude k vidění právě v seriálu Peacemakera, ale jak dal Gunn vědět, aktuálně se nepracuje na jeho vlastním seriálu.

Kromě toho se objevil plakát k seriálu Peacemaker.

Zdroj: DC Films/HBO Max

Zdroj: Twitter (I, II), DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat