Sebevražedný oddíl: Ve filmu měl ústřední tým bojovat se Supermanem


 To by asi spousta lidí chtěla vidět. 

V novém Sebevražedném oddílu (2021) se představila postava jménem Bloodsport (Idris Elba), která byla poslána do vězení za to, že zranila Supermana kryptonitovou kulkou. To jsme ale neviděli. Ovšem, nechybělo moc a mohli jsme být přímo svědky toho, že by ústřední tím antihrdinů Task Force X měl bojovat s Mužem oceli. Prozradil to sám scenárista/režisér filmu James Gunn:

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA POVEDENÝ SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL

"Když jsem začal psát Sebevražedný oddíl, jedním z nápadu bylo to, že by bojovali se Supermanem. Sebevražedný oddíl měl z nějakého důvodu stíhat Supermana. Bylo to vše jen matná představa. Vymklo by se to z rukou nebo by to bylo někým kontrolováno. A pak tahle skupina všiváckých superzáporáků musela čelit nejmocnějšímu hrdinovi světa. Líbí se mi tahle myšlenka a pokud DC udělá pokračování, tak prosím, ať to není beze mě."

Že bychom se tak dočkali dalšího dílu, ve kterém by Task Force X čelila Supermanovi? To je zatím ve hvězdách, ale pokud jde o recenze, tak si Sebevražedný oddíl vede skvěle (finanční jsou zatím mírným zklamáním), ale pokračování je stále reálnou možností a stejně tak další spolupráce Gunna a DC, právě šéf DC Films Walter Hamada totiž prozradil, že mají s Gunnem naplánované další (zatím neupřesněné) projekty.

Zdroj: Filmstars, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat