Jaká je šance, že brzy začne natáčet Deadpool 3 a Ryan Reynolds navrhl Disneymu crossoveru s Bambim, firma to neocenila

 

Komiksové střípky.

Když společnost Disney koupila firmu Fox, získala tím i práva na komiksové postavy a týmy jako jsou X-Meni, Fantastická čtyřka nebo Deadpool.

Právě v jeho případě už se ví, že bude třetí díl (a naštěstí stále mládeži nepřístupný), ale objevovaly se zprávy, že pro Disneyho není film prioritou. Ovšem, pokud jde o představitele Deadpoola Ryana Reynoldse, tak zůstává vcelku optimistou, pokud jde o začátek natáčení. Když byl tázán na šanci, že by se mohlo rozjet příští rok, tak reagoval:

"Procentuální šance? Netuším. Nemohu to vyjádřit procenty. Řekl bych možná padesát na padesát? Jsme v relativně aktivní fázi, pokud jde o vývoj a nabírá to pěkné obrysy. Jaký je kruci měsíc? Srpen? Příští rok? Je tu slušná šance. Řekl bych 70 %."

Problémem s Ryanem je, že plno věcí nebere vážně, což je jasné i z toho, že prý navrhl společnosti Disney crossover mezi Bambim a Deadpoolem:

"Chtěl jsem natočit krátký film, kdy Deadpool vyslýchá lovce, který zabil Bambiho matku. Ale hlavní myšlenkou by bylo to, že by byl Deadpool ve skutečnosti prostě velkým fandou. Skutečně by ho nevyslýchal, chtěl by prostě zjistit, jak by se mohl stát nejvíce nenáviděnou postavou od Disneyho v historii Disneyho... a samozřejmě, Disney na to, 'No, nemyslím si, že k tomu někdy dojde."

Asi nedojde, ale byla by to hodně zajímavá podívaná, tak třeba jednou během nějaké potitulkové scény by to mohlo vyjít...

Zdroj: Collider, IGN, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat