Nová upoutávka na Shang-Chiho nešetří akcí a digitálně odstranit Supermanovi knírek nebyl podle tvůrce nejlepší nápad

 

Komiksové střípky.

Nejbližší filmovou marvelovkou bude Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, která má premiéru naplánovanou na 2. 9. 2021 a s ohledem na to, že bude v centru dění Shang-Chi (Simu Liu), který patří k nejlepším bojovníkům v marvelovských komiksech, je jasné, že film bude plný akce, což potvrzuje i nová zběsilá upoutávka.


Když došlo na dotáčky pro film Justice League (2017) pracoval představitel Supermana Henry Cavill na Mission: Impossible - Fallout (2018), ve které měla jeho postava knír a herec neměl dovoleno ho oholit. Tvůrci Justice League se tak rozhodli ho Henrymu digitálně odstranit, ovšem nedopadlo to úplně nejlépe a plno lidem to přišlo jako (mírně řečeno) nepovedená práce.

Teď k tomu producent Justice League Charles Roven dodal:

"Doufali jsme, že se Herny oholí. Obávali jsme se toho, že nebudeme schopni docílit toho, aby nebyly [vousy] viditelné. A jak se ukázalo, měli jsme pravdu. Začít film se Supermanem a jeho obličejem, který vypadal směšně - neřekl bych, že šlo o jedno z našich nejlepších rozhodnutí. Ale šlo o rozhodnutí, které bylo uděláno z mnoha jiných důvodů kvůli tomu, abychom ochránili film."

Šlo podle něj hlavně o to, aby bylo dodrženo datum uvedení. Je ale stejně zajímavé, že v době, kdy experti na speciální efekty dokáží neuvěřitelné věci, je problém najít někoho, kdo "zamaskuje" knírek.

Zdroj: THR, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat