Představitel Venoma se přimlouvá za crossover se Spider-Manem a Venom: Přichází Carnage bude mít zpoždění


 Tom Hardy je všemi deseti pro.

Když v roce 2018 dostal Venom svůj vlastní film, okamžitě se začalo řešit, jestli se na stříbrném plátně dočkáme toho, že se Eddie Brock/Venom (Tom Hardy) setká s Peterem Parkerem/Spider-Man (Tom Holland). 

Ostatně, v komiksu patří k postavy, které jsou spolu neodmyslitelně spojeny. Ale v hrané podobě se nové verze Venoma a Spider-Mana zatím nesetkaly a vlastně není stále úplně jasné, zda je Venom součástí stejného filmového universa jako Spider-Man (prohlášení, která na tuto otázku odpovídala, se lišila a bylo to velmi matoucí). 

Nicméně, fandové stále doufají, že se crossoveru dočkáme a stejně tak Tom Hardy:

"Byl bych nedbalý, pokud bych se nepokoušel směrovat to k určitému propojení. Nedělal bych svou práci, pokud bych nebyl připraven a otevřen jakékoliv příležitosti nebo možnosti nebo z toho nebyl nadšený. Samozřejmě, je to náročný krok pro jednoho člověka a vyžaduje to mnohem vyšší úroveň diplomacie a inteligence, posadit se, promluvit si o tom... Obě strany by o to měly stát a bylo by to pro obě strany přínosné. Nevidím důvod, proč by nemělo být."

Herec dodal, že v to doufá a to silně a tlačí na to, ale jak zmínil, je to něco, co nevyřeší člověk a Sony a Marvel o tom musejí jednat. A v minulosti se několikrát "zasekly" během jednání o Spider-Manovi a jeho účasti v Marvelovském filmovém universu. Nakonec to ale zvládly a Hardy má pravdu, ze spojení Venom a Spider-Man by mohly těžit obě strany, tak k tomu snad dojde.

Druhý díl Venoma s podtitulem Carnage přichází měl být k vidění v kinech od 16. 9. 2021, ale premiéra se přesouvá na 15. 10. 2021.

 

Zdroj: Esquire, Sony Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat