Marvel údajně plánuje zfilmovat ikonický komiks


 Jaký?

Marvel je plánovač, to znamená, že ví, co bude dělat roky dopředu a podle toho, co jsme slyšeli neoznámil ještě slušné množství projektů, které má v diáři. A zdá se, že by mezi nimi mohl být i film, o kterém se už delší dobu mluví. Objevily se informace, že připravuje hranou adaptaci legendárních komiksových zápletek Secret Wars. 

SOUVISEJÍCÍ: VE DRUHÉM DÍLU BLACK PANTHERA ZŘEJMĚ USLYŠÍME CHADWICKA BOSEMANA

Nebo si to alespoň lidí myslí poté, co bývalý šéfeditor Marvel Comics Jim Shooter prozradil, že ho Marvel oslovil s nabídkou týkající se knižního zpracování Secret Wars (Shooter je scenáristou první komiksové série Secret Wars z osmdesátých let minulého století). 

Ovšem, když si Shooter pročítal smlouvu, tak zjistil, že jde o něco víc, než jen o knižní zpracování téhle zápletky. Jim nabídku odmítl, ale ozval se mu jeden z vysoce postavených pracovníků Marvel Entertainment David Bogart, který se mu omluvil za původní smlouvu a podle všeho mu nabídl jinou.

Shooter tak napadlo, že Marvel chystá film na motivy jeho komiksu Secret Wars a rovnou se na to zeptal, ale Bogart mu na to odpověděl, že to nesmí říct, což je podle Shootera synonymem pro ano.

Samozřejmě oficiální potvrzení chybí, ale je jasné, že se prostě adaptace dočkáme, protože jde o zápletku, po které fandové touží už dlouho a má velký potenciál. Zaměřuje se na bytost jménem Beyonder, která přenese na planetu jménem Battleworld pozemské superhrdiny a superzáporáky s tím, že je tomu, kdo zvítězí přislíbeno splnění toho, po čem touží. 

Secret Wars by pak byly dobrou příležitostí, jak přivést do Marvelovského filmového universa například X-Meny, kteří se v komiksu objevují. Tak uvidíme, zda Marvel práci na filmu opravdu potvrdí.

Zdroj: Geekosity, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat