Víte, proč Salma Hayek přišla o roli Trinity v Matrixu? To neuhodnete

 


A netvrďte, že ano. 

Milovanou ústřední ženskou postavu v sérii Matrix Trinity skvělým způsobem ztvárnila Carrie-Anne Moss, ale samozřejmě nebyla jedinou kandidátkou. Favoritkou na nakopávání zadků v kožené kombinéze byla Salma Hayek, ta ale nakonec o roli přišla a teď vysvětlila proč. Nutno říct, že mnozí z nás budou mít pro její situaci pochopení:

"Překonali jsme spoustu překážek, kamerových zkoušek a castingů. Přivedli koordinátory kaskadérů z Asie. Byl to fyzický test. Já jsem pružná a hbitá, ale jsem i líná. Nikdy jsem popravdě nebyla v posilovně, oni nicméně řekli, 'Musíte běžet!' Já na to, 'Kam?' Nezvládla jsem oběhnout místnost ani jednou. Poté už mi nikdy nezavolali."

Není tajemstvím, že fyzická příprava na projekty Matrix byla hodně drsná, takže je logické, že tvůrci chtěli něco víc, než jen "slušnou fyzičku" a tak Salma nakonec roli nedostala. Ale nemusela se příliš stresovat, její kariéra tím neutrpěla. Má na kontě hromadu zajímavých filmů a brzy ji uvidíme například v epické marvelovce Eternals (premiéra 4. 11. 2021) a akční komedii Zabijákova žena & bodyguard (česká premiéra 15. 7. 2021, v USA je film v kinech už od 16. 6.) a v obou si užije akce do sytosti. 

 

Zdroj: Red Table Talk, Paramount (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat