Jaké to pro Toma Hiddlestona je, hrát poprvé Lokiho bez Thora?


 Herec popsal, jak vidí to, že poprvé nestojí bok po boku s Chrisem Hemsworthem. 

Thor (Chris Hemsworth) a Loki (Tom Hiddleston) byli vždy neoddělitelnou dvojkou. Dvě strany jedné mince a v každém projektu, ve kterém se zatím objevil Loki, byl i Thor. Ovšem, pro minisérii Loki to neplatí, jde o první záležitost, ve které "jede" Loki na vlastní triko. Jaké to pro Toma je?

"Vždy tu byla, hned o začátku těchto příběhu v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce), dualita mezi Thorem a Lokim a Lokim a Thorem a Chris a já jsme utvářeli tyhle postavy společně jako protikladné. Hádám, že byl Loki vždy definován jeho vztahem s Thorem a svým způsobem tomu bylo i naopak... Jedna věc, na kterou jsem se [v případě seriálu Loki] těšil bylo to, že v každém dramatu, pokud přijde postava o to, co zná, dojde k odhalení něčeho dalšího. Takže když je Loki bez Thora, mimo Asgard, pryč od věcí, na které byl zvyklý mít ve své blízkosti, co poté dělá Lokiho Lokim?"

A ti, co viděli seriál Loki asi budou souhlasit s tím, že to jde i bez Thora. Je tak patrné, že Loki je dostatečně zajímavou postavu a Tom dostatečně kvalitním hercem, aby to šlapalo jako hodinky i bez Thora a Chrise.

Zdroj: MTV News, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat