První pořádný trailer k nové řadě Dextera, upoutávka na finální řadu Živých mrtvých a trailer na seriál o vraždící panence Chuckym

 


Trailerové střípky.

Dexter se vrátí, což je dobře, protože závěr původní série nebyl to pravé ořechové a tak bude mít šanci napravit si reputaci skrze novou minisérii, která bude mít deset dílů a odstartuje v 7. 11. 2021. 

Zatím jsem viděli pár krátkých upoutávek, ale nyní je nám nabízen pořádný trailer, který ukazuje, že si Dexter (Michael C. Hall) sice vybudoval "normální" život, ale jak se dalo tušit, jeho minulosti ho pomalinku dohání a Temný pasažér se také pomalinku sápe na povrch. 


Podobný problém, jako seriál Dexter mají i Živí mrtví. Jinak řečeno, poslední řady mají hodně kolísavou kvalitu a navíc Živým mrtvým výrazně klesá sledovanost, takže asi není překvapením, že bylo rozhodnuto o konci zombie série. Jedenáctá řada, která odstartuje 22. 8. 2021 tak bude poslední. 

A trailer, který na finální řadu láká slibuje směsici dramatu, krvavé akce a napětí, což zní dobře, ale víme, že Živí mrtví mají často problém s tempem a některé epizody jsou takzvaně "vatové" a téměř by se chtělo říct až nudné, tak snad ta poslední nebude mít stejný problém. 


 

A nakonec tu máme trailer na seriál o vraždící panence Chucky. Tak se nedávno dočkala dalšího filmu, ale pokud vám to nestačilo, stanice SyFy a USA Network nabídnou 12. 10. 2021 seriálovou verzi. 

Trailer naznačuje, že půjde o (doufejme záměrný) odkaz na béčkovost původních projektů, což může někdo odradit, ale pro "pamětníky" to má své kouzlo.


Zdroj: Showtime (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat