Michael B. Jordan údajně nenatočil film o Supermanovi tmavé pleti, protože chtěl příliš velkou kontrolu nad projektem

Proto se prý raději rozhodl dohlédnout na seriál.

Víme, že J.J. Abrams připravuje společně s Ta-Nehisi Coates celovečerní film o Supermanovi tmavé barvy pleti. Původně se mluvilo o tom, že by se měl hlavní role ujmout Michael B. Jordan, ale to se nakonec nepotvrdilo a místo toho se nedávno objevily zprávy, že bude produkovat (a zřejmě se ujme i hlavní role) v seriálu pro streamovací službu HBO Max, který se také zaměří na černošského Supermana, ale odlišného od toho, kterého uvidíme ve filmu. V seriálu bude ústřední postavou Val-Zod. 

A podle serveru THR je důvod, proč Jordan nebude spolupracovat na filmu následující:

"Záleží na tom, koho se zeptáte, ale vypadá to, že k tomu nedošlo, protože Jordan chtěl příliš velkou kontrolu nad projektem, nebo se Warner Bros. odklání od toho, aby herci měli kontrolu [nad projekty] z pozice producentů, což podle nás zní jako dvě strany jedné mince."

Podle serveru Jordan film nakonec opustil a Warner Bros. předalo otěže J.J. Abramsovi, který přizval jako scenáristku Ta-Nehisi Coates.

Je nutné zmínit, že na seriálu o Supermanovi pracuje Jordanova produkční společnost Outlier Society, která se měla podílet právě na filmu, ale to se zřejmě Warner Bros. nelíbilo. 

Ani u filmu, ani u seriálu není jasné, kdy budou mít premiéru.

Zdroj: Heat Vision/THR, DC Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat