Představitel nového velkého padoucha Marvelovského filmového universa promluvil o Kangovi

 

Jonathan Majors se rozpovídal o nové zajímavé postavě.

Kang the Conqueror bude novým velkým padouchem Marvelovského filmového universa. Očekávalo se, že se naplno představí v Ant-Man and The Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023), ale nakonec jsme se ho dočkali už v seriálu Loki. Respektive ne přímo Kanga, ale jednoho z variantů, který je znám jako "He Who Remains" a to, že Kang a tato postava se od sebe budou velmi lišit naznačil jejich představitel Jonathan Majors. Podle jeho slov Kang je v mnoha ohledech výrazně jiný a v opozici s tím, kým je He Who Remains. 

Zatímco ten se snaží, byť hodně zvláštním a sporným způsobem předejít chaosu, tak Kang bude mít jiné plány a zatímco He Who Remains není vysloveným padouchem, tak Kang pravděpodobně bude. Další detaily herec neprozradil, ale silně naznačoval to, že He Who Remains a Kang jsou dva výrazné protiklady.

"To je to, co mě lákalo na téhle roli. Kang existuje v mnoha verzích..."

Může to být trouchu matoucí, jedna postava v mnoha verzích, ale na to si budeme muset zvyknout, když v seriálu Loki oficiálně odstartoval Multivesmír, který v tomto ohledu nabízí v podstatě neomezené možnosti a jestli je něco jasné, tak to, že budeme vídat i další známé postavy v jiných variantách.

Zdroj: CBM, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat