Je podle režisérky Lokiho šance, že uvidíme "žabího Thora"?


 Co na to Kate Herron?

V seriálu Loki se měl objevit Throg, tedy žabák se schopnostmi Thora. Pro účely seriálu sice došlo k určité změně jeho origin příběhu, s čímž by se asi mnozí rádi smířili, pokud by měli šanci vidět Throga v hrané podobě, respektive nejen na pár vteřin.

Throg se totiž v seriálu mihl, ale bylo to opravdu malinké cameo. Původně bylo v plánu to, že se v první epizodě objeví scéna, kdy by Thor bojoval s Lokim (Tom Hiddleston), který by ho poté proměnil v žabáka. 

Tento moment v seriálu nakonec nebyl. Ovšem, mnozí doufají, že Throg dostane v Marvelovském filmovém universu další šanci a věří tomu i režisérka první řady Lokiho Kate Herron:

"No, teď zrovna je ve sklenici, takže... (smích), ale víte, myslím, že se možná... hádám, že ho prostě musíme vidět. Uvidíme, ale byla to opravdu zábava mít ho tam a byla jsem potěšena, že jsem natáčela Chrise (zřejmě došlo k natočení hlasu Chrise Hemswortha, pozn. redakce) a určitě jsem měla pocit, že v páté epizodě byl Throg prezentován velmi dobrým způsobem."

Hádám, že by fandové chtěli mnohem víc, než jen krátký záběr na Throga ve sklenici a režisérka předpokládá, že se dočkáme, ale ze strany Marvelu zatím nic potvrzeno nebylo.

 

Zdroj: CBM, Marvel Comics (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat